Vi er beredt, er du?

30 mars, 2023 av sebastian

Våren og sommeren er på vei! Har du det som trengs for optimal sommerstemning? sommer er tross alt kodeord for speiderleir!

For å få god sommerstemning og nyte sommerturer, er det flere ting som kan være nyttige å huske på. Først og fremst er det viktig å kle seg riktig, med lette klær som passer til varmt vær og solbeskyttelse som solkrem, solbriller og en solhatt. Det kan også være lurt å ha med en lett jakke eller genser til kjølige kvelder.

Når det gjelder sommerturer, er det mange aktiviteter som kan være morsomme og passer til ulike interesser. Noen forslag inkluderer å gå på tur i skogen eller på fjellet, padle kajakk eller kano på en innsjø eller elv, sykle langs en vakker kystlinje eller besøke en av Norges mange vakre strender.

For å gjøre sommerturene enda bedre, kan det være lurt å pakke en liten piknikkurv med snacks og drikke, og huske på å ta med rikelig med vann. Det kan også være lurt å planlegge turene på forhånd, slik at man er sikker på å ha alt man trenger, og at man har valgt en rute eller destinasjon som passer til ens ferdighetsnivå og interesser.

Til slutt, er det viktig å huske på å ta vare på naturen og miljøet rundt oss når vi er på sommerturer. Det kan innebære å rydde opp etter seg selv og andre, ikke forstyrre dyrelivet og unngå å etterlate seg spor i naturen. På den måten kan vi nyte sommerturene på en bærekraftig måte og hjelpe til med å bevare de vakre omgivelsene vi er så heldige å ha i Norge! Ta en tur på speidersport og sjekk opp inventaret til sommeren, da vel!